Palm Pasen 2018

Na een druk uitvoeringsweekend was het op zondag 25 maart tijd voor het eerste straatoptreden van dit seizoen.

In samenwerking met jeugdwerk 'De Kelder' heeft de muziekvereniging een ronde door het dorp gemaakt waarbij de kinderen uit het dorp hun versierde Palm Pasen stok met trots lieten zien.

(foto's: Arjan Oosterhuis)

Uitvoering 2018

Op vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart was het weer tijd voor onze jaarlijkse uitvoering. Dit jaar droeg de uitvoering het thema ‘muziek uit de top 2000’.

Met 2x een uitverkochte zaal kan de vereniging terugkijken op een geslaagde uitvoering. Tijdens deze avonden lieten de malletband, het orkest en de blazersklas hun muzikaliteit horen en mochten de twirlgroepen hun shows tonen aan het publiek.

Tijdens deze uitvoering werden ook een zestal jubilarissen gehuldigd. De bronzen insigne werd uitgereikt aan Daphne Lahuis (5 jaar lidmaatschap majorettes) en Rien Monteny (12,5 jaar muzikant). De zilveren insigne, 25 jaar lidmaatschap, werd uitgereikt aan Johan Hoving (malletband), Tanja Windt-Braams (orkest) en Rutger Braams (orkest). De vergulde insigne voor 40 jaar lidmaatschap werd uitgereikt aan Harrie de Bie (malletband). De muziekvereniging is trots op deze jubilarissen en wil hen dan ook van harte feliciteren met dit jubileum. Dat we nog vele jaren van deze leden mogen genieten!

(foto: Annemarie v/d Linden)

* foto's van onze uitvoering komen z.s.m. op de website in ons fotoalbum

Ensemble behaalt brons op Champions Trophy

Het ensemble bestaande uit Karen, Kirsten en Marit mochten afgelopen 24 februari Nederland vertegenwoordigen tijdens de Champions Trophy in Waalwijk.

De Champions Trophy is een wedstrijd tussen Nederland en België. In de categorie jeugd 2 ensemble mochten de meiden aan het einde van de dag een bronzen medaille ophalen met een puntentotaal van 68.8. Een mooie afsluiting van een succesvol seizoen.

Huldiging sportkampioenen 2017

Eén keer in het jaar worden de sportkampioenen uitgenodigd op het gemeentehuis om gehuldigd te worden. Het gaat hier om prestaties op provinciaal/landelijk/europees/wereldwijd niveau uit het jaar daarvoor.

Karen Luis werd gehuldigd als solist net zoals Kirsten Oosterhuis. Het ensemble bestaande uit Kirsten, Marit Oosterhuis, Daphne Lahuis en Jasmijn van der Heide werd gehuldigd als sportteam.

Team B en C voor één dag 'dansmarieke'

Op zondag 11 februari waren onze jongste twee teams uitgenodigd om op te treden als 'dansmarieke'.

Door middel van poms hebben de leden van team B en C een show laten zien aan Prins Wolter, Adjudant André en hun gevolg op het kindercarnaval. Hiervoor werd er gedanst op speciaal verzoek op het eigen nummer van de carnavalsvereniging.

Muziekvereniging Harmonie Gasselte wenst iedereen een gelukkig, muzikaal en sportief nieuwjaar!