Twirlstars Gasselte Nederlands kampioen

In het weekend van 21 en 22 januari 2023 namen de leden van Twirlstars Gasselte deel aan de Nederlandse Kampioenschappen in Almere. Zij hebben zich via de provinciale kampioenschappen hiervoor weten te plaatsen. En niet zonder succes.

Op zaterdag wist het ensemble bestaande uit Kirsten Oosterhuis, Karen Luis en Yvette Venema de gouden medaille te bemachtigen. Zij mogen zich dit jaar Nederlands Kampioen noemen. Een 3e plek was er voor Lizzy Boontjes. Het duo Kirsten & Marit Oosterhuis wisten in hun categorie 4e te worden en het senioren team is op de 8e plek geëindigd.

Op zondag was Karen Luis nogmaals aan de beurt met haar 1 baton. Op zaterdag wist zij de finaleronde te behalen en op zondag heeft ze een mooie routine laten zien. Karen wist een 3e plek te behalen.

De dames gaan zich nu klaar maken voor het nieuwe wedstrijdseizoen dat op 1 april weer start. Lijkt het je ook leuk om te komen twirlen, kom dan eens langs in een van onze trainingen op maandag.

In the spotlight

Vanaf 11 januari hangen er door de hele gemeente borden van lokale vrijwilligers. Op deze borden is ook Tanja Braams te vinden. Tanja is gevraagd om wat meer te vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij onder andere bij onze vereniging vervuld.

Klik hier om het verhaal van Tanja te lezen.

Ook zijn onze Twirlstars in de kerstvakantie geïnterviewd en sinds 20 januari 2023 is dit interview te bekijken via de volgende link. Dit is een initiatief van het Plaatselijk Belang Gasselte Kostvlies.

Klik hier om het interview met de Twirlstars te bekijken.