Derde plek Champions Trophy Twirlstars Gasselte

Op zaterdag 9 februari hebben Josefine en Yvette deel mogen nemen aan de internationale wedstrijd voor majorette en twirl. Dit jaar lag de organisatie in Belgische handen en moesten ze afreizen naar Houthalen.

Nadat de meiden een goede show hadden neergezet, was het wachten op de prijsuitreiking. Uiteindelijk hebben ze genoeg punten weten te behalen en mochten ze de derde plek op het podium innemen.

Huldiging sportkampioenen 2018

Op dinsdag 5 februari waren Marit, Kirsten, Josefine en Yvette uitgenodigd voor de huldiging van sportkampioenen over het seizoen 2018.

Door hun prestaties van het afgelopen jaar werden zij in het zonnetje gezet door de gemeente. De meiden kregen een leuke attentie mee en zijn zelfs alweer uitgenodigd voor volgend jaar.

2x Nederlands Kampioen Twirlstars Gasselte

Op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 hebben Marit, Kirsten, Karen, Josefine en Yvette meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Majorette/Twirl. Dit weekend brachten ze door in Almere.

Marit mocht met haar sterparade en solo meedoen. Met haar solo behaalde ze een 12e plek en met haar sterparade een knappe 4e plek.

Kirsten deed mee in de categorie technisch programma level 2. Daarin mocht zij als eerste de score neerzetten. Geen van de tegenstanders kwam aan deze score en Kirsten mocht tijdens de prijsuitreiking een 1e plek in ontvangst nemen.

Het duo bestaande uit Josefine en Yvette mochten in het onderdeel duo twirl de vloer op. Zij hebben deze dag de hoogste score gehaald in de categorie. Een 1e plek & een ticket voor de Champions Trophy in België.

Het ensemble bestaande uit Karen, Josefine en Yvette mochten op zondag uitkomen in de senior basis. Hier hebben zij een mooie 7e plek weten te bemachtigen.

Muziekvereniging Harmonie Gasselte wenst u een muzikaal 2019 toe!